LINIJA 310

Radovi u ulici u Velikoj Gorici: ZET-ov bus vozit će izmijenjenom trasom do sredine siječnja, donosimo detalje

Zagreb: Autobusi ZET-a
Matija Habljak/PIXSELL
03.10.2024.
u 15:37

Iz ZET-a su korisnike ljubazno zamolili za razumijevanje

Zbog radova na dijelu Stepanske ulice u Velikoj Gorici, autobusna linija 310 (Glavni kolodvor - Petrovina) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom, javljaju iz ZET-a. Nova trasa počet će se primjenjivati od ponedjeljka 7. listopada u 8.30 sati, a autobus će tako voziti sve do očekivanog završetka radova u petak, 17. siječnja. 

  • Glavni kolodvor - redovnom trasom do raskrižja Industrijska/Odranska - (lijevo) Odranska ulica - (desno) Školska ulica - (desno) Stepanska ulica - rotor (polukružno okretanje) i dalje redovnom trasom
  • Petrovina/Velika Gorica - redovnom trasom do rotora Stepanska/Lukavečka (polukružno okretanje) - Stepanska ulica - (lijevo) Školska ulica - (lijevo) Odranska ulica - (desno) Industrijska ulica - i u nastavku uobičajenom trasom

Obostrana stajališta Lomnica - Stepanska 72 u Stepanskoj ulici i Lomnica - Deverićeva 24 u Deverićevoj ulici, neće biti u funkciji, a istovremeno će biti uspostavljeno obostrano stajalište u Odranskoj ulici, kod kućnog broja 77 i 78. Iz ZET-a su korisnike ljubazno zamolili za razumijevanje.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije