sretni dobitnik

Rođendan za poželjeti - Zagrepčanin bogatiji za 300.000 kn

eurojackpot
Eurojackpot
22.07.2013.
u 12:01

– Zatvoriti ću minus, vratiti dugove i kupiti auto s klimom, jer znate kako je po ovoj vrućini voziti bebu u autu bez klime, kaže veselo i skromno

Više od 300 tisuća kuna rođendanski je dar koji većina nas može samo – poželjeti. Ili možemo zaigrati Eurojackpot i nadati se najboljem. Upravo tako učinio je jedan Zagrepčanin i osvojio –  303.101 kunu, što je najveći dobitak u Hrvatskoj otkako se i kod nas igra multimilijunaška igra na sreću.

Sretnog dobitnika prijatelji su u petak nagovorili da okuša sreću jer mu je bio rođendan.  O brojevima 7 i 19 nije morao mnogo razmišljati. Uzeo je u obzir i broj godina te datum rođenja djeteta i prvih 5 brojeva bilo je spremno. Kaže da je o druga dva broja dosta dugo dvojio, ali da mu nije žao što nije pogodio sve brojeve i osvojio vrtoglavi iznos Eurojackpota, jer mu je i ovaj dobitak od 300 tisuća kuna došao u pravom trenutku.

– Zatvoriti ću minus, vratiti dugove i kupiti auto s klimom jer znate kako je po ovoj vrućini voziti bebu u autu bez klime. Nije moglo ispasti bolje vrijeme za osvajanje dobitka, situacija je stvarno teška, ovo mi daje nadu da će biti bolje, veselo je ispričao dobitnik te nastavio:

– Kad sam nešto prije ponoći saznao koji su brojevi izvučeni, dugo nisam mogao povjerovati da je to istina, slao sam SMS za provjeru listića, provjeravao i na internetu i kad sam vidio da je dobitni listić uplaćen u Zagrebu, na adresi Froudeova 9, znao sam da sam ja taj sretnik, kazao je sretni dobitnik pri preuzimanju nagrade u ponedjeljak. 

Hrvatski igrači u ovoj međunarodnoj igri sudjeluju od 1. veljače ove godine, zajedno s igračima iz još 13 zemalja i do sada su pogađali 4+1 ili najviše 4+2 broja te osvajali iznose do najviše tridesetak tisuća kuna. Ovo je pak prvi dobitak treće vrste (pet brojeva).  Za Zagrepčanina sretni su bili rođendanski brojevi  7, 18, 19, 33 i 37.

Glavna nagrada, više od 300 milijuna kuna, otišla je u Njemačku. 

U sljedećem kolu očekivani iznos Eurojackpota je 75 milijuna kuna, a uplate se primaju do petka u 17 sati.

Komentara 1

Avatar Olujni
Olujni
01:16 25.07.2019.

Igrac nije osvojio 300.000 kn, vec 210.000 kn obzirom da je imao peh da je uplatio listic u HR, najpohlepnijoj EU drzavi sa najvisim porezima na igre na srecu, cak 30 % otima dobitnicima, da je dobitnik pogodio u Njemackoj dobio bi sve do zadnje kune tj. Eura, jer je u Njemackoj porez na igre na srecu NULA%! Cestitam ministre Maricu na dobitku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije