Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadnja prilika za obilazak

Slavna DJ imena i kulinarski duel za veliko finale Adventa u metropli

Zagreb: Atmosfera u Ledenom parku
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/7
03.01.2024.
u 11:39

Pepi Jogarde i Stanko Bondža atmosferu podižu na Fuliranju, a na Europskom trgu chefovi se suočavaju pod vodstvom Marija Mandarića

Bajkovito uređene lokacije, atraktivni fotopunktovi, bogata gastroponuda te čaganje uz vruće ritmove nekih od najvećih hitova prošlog stoljeća, ali i današnjice samo su dio onoga što vas očekuje u završnom tjednu Adventa u metropoli.

Posljednja je to prilika da se zaputite na jednu od sedam gastronomskih oaza, među kojima je i mnogima omiljeno "Fuliranje" na Strossmayerovu trgu, gdje će se do nedjelje partijati uz poznata DJ imena poput Pepija Jogardea, Williama Collinsa te Stanka Bondže, a na repertoaru je i "Fala Bogu kaj je petek", program u sklopu kojega će atmosferu podizati DJ Alvize.

VEZANI ČLANCI: 

Kad ste već ondje ne propustite ni posljednju priliku za guštanje u specijalitetima nekih od slavnih domaćih chefova, među kojima su i Damir Tomljanović, Deni Srdoč, Ivan Pažanin te Mate Janković. 

Ne propustite svratiti ni do obližnjega Tomislavova trga, do Ledenog parka gdje uz ritmove nekih od najpoznatijih božićnih hitova možete testirati vještine na klizaljkama. Četiri eura stoji najam klizaljki, koliko je i ulaznica za termine nakon 16 sati, a za jutarnje ćete platiti euro manje. Atmosferu starog Zagreba ritmovima jazza, funka, rocka i popa podiže se i u novoj pješačkoj zoni, gdje se ove sezone smjestila popularna retroscenografija, a u društvu "Matoša i mačaka" možete uživati u okusima nekih od poznatih domaćih delicija.

VEZANI ČLANCI: 

"Buncaš", vojnički grah, božićna palačinka i fritule po bakinoj recepturi nude se, među ostalim, na Slatkom Zrinjevcu. Predstavljaju se ondje i domaći obrtnici, a možete uživati i u društvu hrvatskih velikana poput Milke Trnine i Ruđera Boškovića, odnosno skulptura nastalih u projektu "Sit&Meet". Još jedno izdanje višestruko nagrađivane manifestacije u nedjelju će vrućim glazbenim repertoarom ispratiti i program na Europskom trgu, a na sutrašnjem je rasporedu i humanitarni kulinarski duel pod uredničkom palicom chefa Marija Mandarića. 

Komentara 1

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
17:15 03.01.2024.

Advent (ili Došašće) je završio na Badnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije