BIT ĆE LUDNICA

Spektakl za doček na Trgu: U 2025. godinu Zagrepčane će uvesti Baby Lasagna i Josipa Lisac

Baby Lasagna nastupio u Šibeniku
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
17.10.2024.
u 17:00

S ponosom objavljujemo da će na dočeku Nove godine u Zagrebu nastupiti sjajni mladi izvođači: Miach, Grše, Hiljson Mandela i pobjednik publike ovogodišnjeg Eurosonga Baby Lasagna, ali i bezvremenska diva hrvatske estrade Josipa Lisac”, najavio je Tomislav Tomašević, gradonačelnik Grada Zagreba.

Grad Zagreb pripremio je bogat program za sve generacije za doček Nove 2025. godine. U novu godinu Zagrepčane i njihove goste uvest će najveće zvijezde hrvatske glazbene scene, a sad su otkrili i o kome je riječ. 

“S ponosom objavljujemo da će na dočeku Nove godine u Zagrebu nastupiti sjajni mladi izvođači: Miach, Grše, Hiljson Mandela i pobjednik publike ovogodišnjeg Eurosonga Baby Lasagna, ali i bezvremenska diva hrvatske estrade Josipa Lisac”, najavio je Tomislav Tomašević, gradonačelnik Grada Zagreba. 

Ovako jakim programom gradska uprava nastavlja Zagrepčanima i Zagrepčankama, kao i njihovim gostima, na glavni gradski Trg bana Jelačića dovoditi vrhunske glazbenike. Podsjetimo i na sjajne izvođače iz prijašnjih godina, od Psihomodo Popa, preko Pips, Chips i Videoclips do Leta 3, koji su nas uveli u prethodne tri nove godine. 

Baby Lasagna nastupio u Šibeniku
1/14

“Uvjereni smo da će sve generacije Zagrepčana i Zagrepčanki, posebno oni mladi, uživati u programu, čije detalje ćemo komunicirati na vrijeme, a uskoro ćemo najaviti i bogat program ovogodišnjeg Adventa. Ove informacije objavljujemo ranije zbog brojnih fanova iz Hrvatske i inozemstva koji će planirati dolazak na doček”, dodao je gradonačelnik Tomašević. 

Program dočeka Nove godine i Advent u Zagrebu zajednički organiziraju Grad Zagreb i Turistička zajednica Grada Zagreba. 

Ključne riječi

Komentara 2

ME
Melada
17:46 17.10.2024.

Ma super i zbog Josipe i zbog Marka. Samo neka Josipa ne otpjevaLijepu nasu! Ah da, nije ona slucajno izvela cudnu verziju za slucajnog!

EB
EBERT
17:55 17.10.2024.

Planirali smo ici na docek . Ali Josipa Lisac Neee.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije