Sport

Sportski menadžment postaje novi izazov Samoborke Nike Fleiss

Nika Fleiss
PIXSELL
08.01.2011.
u 08:00

Samoborka Nika Fleiss je zadovoljna organizacijom Snježne kraljice, na kojoj je bila vođa online press centra

Mir. To je ono što Samoborki Niki Fleiss i bivšoj hrvatskoj skijaškoj reprezentativki najviše nedostaje iz Samobora kad je na putu.

Vođa online press centra

– To je ta samoborska energija koju opisujem kao mir. U Zagrebu je sve puno semafora i tramvaja, gužve, a Samobor je od toga još uvijek velikim dijelom sačuvan – kaže Nika Fleiss.

Zadnjih je tjedana bila zauzeta oko organizacije Snježne kraljice gdje je radila kao vođa online press centra i bila sukomentatorica trka na televiziji. Kako komentirate Snježnu kraljicu, pitamo Niku Fleiss?

– Apsolutno smo svi zadovoljni. Prijašnjih sam godina bila na drugoj strani, skijala, a ovo je prva godina kad sam osobno sudjelovala i vidjela koliki se trud ulaže u organizaciju – objašnjava Fleiss.

Ponosno dodaje da su dobili velike pohvale od FIS-a što se tiče tehničke organizacije Snježne kraljice.

– Cijelo smo Sljeme uspjeli pokriti bežičnom linijom, tako da su gledatelji i sudionici trke koji imaju iPhone i slične mobitele mogli pratiti sve što se zbiva – opisuje Nika Fleiss i kao iz rukava sipa podatke o gledanosti Snježne kraljice.

– Austrijski ORF nam je rekao da je žensku trku preko televizora pratilo više od 900 tisuća gledatelja,a mušku više od milijun gledatelja –zadovoljno nabraja Nika Fleiss.

Iako joj je profesionalna skijaška karijera završila Nika Fleiss ne miruje.

Upisala je privatnu novinarsku školu no morala je od nje odustati jer bolonjski ritam predavanja ne može uskladiti s mnogobrojnim obvezama.

Mnoge poslovne obeze

Pomaže u komentiranju skijaških trka na televiziji, pri učenju mlađih skijaša kluba Medveščak, a poslovni planovi samo se nižu. Ipak, ne želi odustati od obrazovanja već planira sljedeće godine upisati sportski mendžment. A dok je u Samoboru najviše uživa, kaže nam, u već rečenom miru, ali i u šetnjama oko grada i prema Vugrinščaku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije