Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Forum knjižničara

"Što je danas na tanjuru?" u Etnografskom muzeju i online

Zagreb: U Etnografskom muzeju otvorena izložba "Lica gladi" Tanje Kocković Zaborski i Melanije Belaj
Lovro Domitrovic/PIXSELL
25.04.2023.
u 15:59

Forum nazvan "Glad za knjigom" počinje u 10 sati, a sudionici su stručnjaci koji će o zdravom životu govoriti kroz različite aspekte etnologije, nutricionizma, poljoprivrede i filozofije hrane te, naravno, knjižničarstva

Kako uklopiti zdrave navike u privatni i poslovni život moći će se doznati na forumu Zagrebačkog knjižničarskog društva (ZKD) koji će se sutra održati u Etnografskom muzeju.

Nazvan je "Glad za knjigom", počet će u 10 sati, a moći će se pratiti i preko platforme Zoom. Sudionici su stručnjaci koji će o zdravom životu govoriti kroz različite aspekte etnologije, nutricionizma, poljoprivrede i filozofije hrane te, naravno, knjižničarstva i tako istaknuti važnost suradnje kulturnih, obrazovnih i zdravstvenih ustanova u promicanju društveno važnih tema, a program je podijeljen u dva dijela.

U prvom će viša kustosica Etnografskog muzeja dr. sc. Tanja Kocković Zaborski i dr. sc. Melanija Belaj iz Instituta za etnologiju i folkloristiku predstaviti izložbeni projekt "Lica gladi", a u drugom dijelu, koji počinje u 10.30, održat će se rasprava "Što je danas na tanjuru?" u kojoj će sudjelovati i magistrica nutricionizma Maja Žanko i knjižničarka Maja Zubčić Peleski te Ana Smokrović, vlasnica brenda "Anino povrće", i Iva Morandini, predsjednica radne skupine ZKD biciklisti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije