JESTE LI GA VIDJELI?

Sudarila se dva automobila u Zagrebu, a od jednoga ni traga, ni glasa: Policajci trebaju pomoć

Šibenik: Policija kontrolira promet na gradskim ulicama
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.09.2024.
u 13:12

Jedno vozilo, kao i vozač, koje je sudjelovalo u nesreću još uvijek nije poznat pa zagrebački policajci traži pomoć građana

Ovoga vikenda, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Jedno vozilo, kao i vozač, još uvijek nisu pronađeni pa zagrebački policajci traži pomoć građana. Priopćenje prenosimo u cjelosti:

"U subotu, 28. rujna 2024. godine oko 17 sati u mjestu Novo Čiče na raskrižju Posavske i Ribničke ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Jedan automobil je marke Renault Clio plave boje, a drugo je vozilo nepoznate marke i boje kojim je u ovom trenutku još uvijek upravljao nepoznati vozač.

U prometnoj nesreći nastala je materijalna šteta. Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6221-144 ili 192", poručili su iz PUZ-a. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije