DJEČJA HUMANITARNA UTRKA

Sudjelujte u utrci i podržite djecu oboljelu od malignih bolesti

Dječja utrka "Zdrav kao lav"
22.05.2024.
u 09:00

Potaknite zdrave životne navike svojih mališana od ranog djetinjstva i pomognite onima kojima je najpotrebnije. Upravo je to cilj ove dječje utrke, zato ove subote dovedite djecu na Maksimir, bodrite ih, trčite s njima, gurajte kolica ili ih nosite u naručju. Nije važno na koji način sudjelujete u utrci, već da sudjelujete.

Zaklada Nora Šitum treći put zaredom organizira dječju utrku humanitarnog karaktera "Zdrav kao lav". Održava se u Parku Maksimir ove subote, 25. svibnja, od 17 do 20 sati. Dobra je to prilika za provesti aktivnu subotu s obitelji u prirodi te ono najvažnije - sudjelovanjem podržati djecu oboljelu od malignih bolesti. 


Ovim se događajem također nastoji upozoriti na važnost očuvanja zdravlja od najranije dobi te da loša prehrana i nedostatak tjelesne aktivnosti mogu biti uzroci brojnih bolesti, kao i malignih. Tim će povodom Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u okviru Nacionalnog programa "Živjeti zdravo", dijeliti edukativne materijale te provoditi aktivnosti i igre za djecu i obitelj.


Cijena dječjih startnih paketa za sudjelovanje u utrci iznosi 10 eura, a svi prihodi doniraju se potrebitima.

 

Paketi uključuju majice, koje je oslikao poznati grafiter i umjetnik Slaven Lunar Kosanović, sokove i poklone sponzora. Preuzimaju se neposredno prije utrke, ispred Male pozornice Parka Maksimir. Isto tako, svako dijete nakon utrke dobiva medalju. 


Za sve koji dođu, podrže utrku ili sudjeluju u utrci planirane su i zabavne aktivnosti poput sportskog poligona, likovnih radionica te predstave „Magični trenuci“ mađioničara Jape pa će se tako moći zabaviti i mlađi i stariji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije