ZADOBIO OZLIJEDE

Teška nesreća na Medveščaku: Prelazio preko 'ležećeg policajca', izgubio ravnotežu pa pao

Šibenik: Policija kontrolira promet na gradskim ulicama
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
28.08.2024.
u 12:10

U toj prometnoj nesreći, ovaj 23-godišnji vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu

Na zagrebačkom Medveščaku jučer u popodnevnim satima došlo je do teške prometne nesreće, javlja zagrebačka policija. Oko 17.50 sati, 23-godišnji strani državljanin upravljao je mopedom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom kneza Mislava u smjeru sjeveroistoka.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Jurja Križanića nije prilagodio brzinu kretanja vozila te je iz tog razloga prilikom prelaska preko usporivača prometa izgubio nadzor i ravnotežu nad mopedom te pao na kolnik. U toj prometnoj nesreći, ovaj 23-godišnji vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

Inače, Policijska uprava zagrebačka toga je dana obavila očevid nad 38 prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće dvije osobe su teško ozlijeđene dok su dvije osobe lakše ozlijeđene. Kao posljedica 34 prometne nesreće nastala je samo materijalna šteta.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije