TRI SU GLAVNA PRIJEDLOGA

Treba li odustati od blokovskog parkiranja u Zagrebu? 'Smanjuje se broj mjesta, a cijena ostaje ista'

28.08.2024.
u 11:23

Gradonačelnik Tomislav Tomašević cijelu je stvar odlučio odgoditi za mjesec dana. Na prijedlog novog modela stiglo je oko 320 komentara, precizirao je, pa si zato vlast želi uzeti dodatnog vremena kako bi ih sve proučili i, bude li potrebno, uvažili.

Ključne riječi

Komentara 23

VJ
Vuk je koza nije
12:26 28.08.2024.

Ovako izgleda upravljanje sustavom kad nedostaje znanja. Kad na to dođe i neiskustvo onda bolje ni ne zaslužujemo. Naime ako ne znaš onda angažiraš savjetnike koji znaju. Ne postoji jedan čovjek koji zna sve ali ako se oformi tim onda upravljanje izgleda smisleno. Da li je moguće da se u ovom mandatu nije napravila niti jedna podzemna garaža, da nije izgrađen stadion u Kranjčevićevoj, da nije srušena istočna tribina stadiona na Maksimiru alo se već ne može popraviti, da su ulice u jadnom stanju kao i fasade. Ovo je upravljanje bez strategije. A to uvijek dovede do kaosa. Da li je moguće da će netko za ove na vlasti ponovno dati glas? Jel moguće da imamo toliko biciklista jer u ove 3 godine Mostovci su napravili 300 metara biciklističke staze. Kad bi se bar pojavio neki pametan čovjek koji može okupiti 10 pametnih ovaj grad bi mogao biti nešto. Ovako je veliko ništa

KO
Korisnik99
12:09 28.08.2024.

Ista stvar kao i kod gospodarenja otpadom treba stvoriti uvjete podzemne garaže. Praćenjem dobijete rezultate. U bloku imate broj vozila koji parkiraju vozila koja dolaze povremeno. Dobijete broj parkinga koji trebate. Ako imate manje parkinga imate traženje parkinga, zagađenje zraka u centru. Građani plaćaju dvije karte i dovodite ih da prodaju vozilo ili da se isele iz centra.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:59 28.08.2024.

Treba izdržati još devet mjeseci ovog bezveznjaka i kamarile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije