KRHOTINE POSVUDA

FOTO Kombi pošte 'odletio' na krov: Strašne scene teškog sudara u centru Zagreba

Zagreb: Tezak sudar kod HNK, postanski kombi zavrsio na krovu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
22.07.2024.
u 08:35

Oba vozila su znatno oštećena. Policija je na mjestu događaja i regulira promet.

U ponedjeljak oko sedam sati u Zagrebu, na križanju Hebrangove i Trga Republike Hrvatske kod Hrvatskog narodnog kazališta, dogodila se prometna nesreća. Dva vozila su se sudarila, pri čemu je kombi Hrvatske pošte završio na krovu. Oba vozila su znatno oštećena, a za sada nije poznato je li tko nastradao. Policija je na mjestu događaja i regulira promet.

Teški sudar u centru Zagreba pogledajte u našoj fotogaleriji.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Najslađe životinje na svijetu, za neke od njih nikad niste čuli

Zagreb: Tezak sudar kod HNK, postanski kombi zavrsio na krovu
1/30

Komentara 19

Avatar Orao
Orao
07:44 22.07.2024.

Netko je prošao a da nije smio

DI
dino85
09:00 22.07.2024.

Ovakve scene su moguće samo u akcionim filmovima Holiwooda, ili u Hrvatskim gradovima. Štovani predsjedniku vlade gosp. Plenkoviću, nije li vrijeme da se ovoj kaubojštini i nekulturi u prometu, već jednom, nebirajući sredstva stane na kraj.

Avatar fidelio
fidelio
09:38 22.07.2024.

Mozda grijesim dusu, ali 97.54% vjerujem da je postar napravio problem. Cesto mi bas njihova dostavna vozila rade probleme na cesti. Neki dan mi je pri mojoj brzini od 80 na sat (dozvoljenoj) uletio u traku sa prikljucne trake. Kocnice su radile, a bome san i bestima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije