Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO JE OZLIJEĐEN

Teška nesreća u Zaprešiću: 21-godišnji motociklist sletio s ceste, nije imao ni položen vozački ispit

Josipovac: U prometnoj nesreći nedaleko Osijeka poginuo motociklist
Ilustracija/Dubravka Petric/PIXSELL
24.06.2024.
u 12:22

U toj prometnoj nesreći, naime, motociklist je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh

Prije nego što je položio vozački ispit "A" kategorije, 21- godišnjak je upravljao motociklom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom državne ceste u općini Zaprešić, u smjeru sjeveroistoka. Međutim, došlo je do prometne nesreće jučer, 23. lipnja, oko 14.25 sati, javlja zagrebačka policija.

"Dolaskom do 14km+70m izlaskom iz lijevom nepreglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i osobinama ceste zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom, te je u nekontroliranom kretanju sletio s kolnika na meki teren s istočne strane kolnika i prednjim dijelom vozila naletio na zaštitnu ogradu koja se nalazi na mekom terenu", stoji u priopćenju PUZ-a.

U toj prometnoj nesreći, naime, motociklist je teško ozlijeđen. Liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 2

CO
CommonSense
13:04 24.06.2024.

Kako nema policije na cestama , svatko može raditi kaj hoće

GO
gordan0810
09:44 26.06.2024.

Kako je ovo prometna nesreća kad vozač nema niti položen vozački ispit? Vožnja bez položene vozačke je kriminal, a ne prometni prekršaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije