Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sunčani krovovi

Tomašević na zgrade želi postaviti solarne elektrane

Zagreb: Gradonačelnik Tomašević predvodio biciklijadu "Zagrebačka žbica"
Marin Tironi/PIXSELL
27.10.2021.
u 14:58

Stanovnicima i poduzetnicima metropole u infocentru će pripremati “papire” za prijave na natječaje za EU fondove. Barata se s brojkom od 5000 objekata.

Komentara 55

DU
Deleted user
15:11 27.10.2021.

Vlažni snovi platforme nemožemo.,,,a dobavljač solarnih panela svakako neće imati nikakve veze sa zakladom Heinrich Boll Stiftung. Zagreb stoji, ništa se ne plača. Uskoro slijede tužbe za neobavljene usluge za koje je sklooljeno na desetine ugovora sa rokom od 90 dana. Svakako da je odvjetničkim uredima potrebna financijska injekcija , a aktivisti to znaju. Bandič je fakat mažnjavao i trebali ga je maknuti. Ovo je već polagano horor...bez obzira što če me aktivisti pred računalima sada razapeti svojim kmečavim drugarskim komentarima . ODGOVORI

Avatar Barba
Barba
15:12 27.10.2021.

First things first. Idemo prvo popraviti građevine od potresa.

DO
domagoj1492
15:14 27.10.2021.

Prvo projekt DROBILICA - 2 kom , kao konačno rješenje za smeće u Zagrebu, a sada solarne elektrane u centru grada !!! Pa gdje je kraj ovom čudotvorcu ???? Svaka čast majstore !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?