KINO NA RIBNJAKU

Tuškanac u gostima prikazuje novije Disneyeve hitove: Ove subote uživajte uz akcijsku pustolovnu komediju

Foto: Tuškanac u gostima
1/4
25.09.2024.
u 09:00

Finale ciklusa "Suvremeni Disney" je 23. studenog, kada će se prikazivati sada već kultno "Snježno kraljevstvo"

Pet najpopularnijih novijih naslova iz Disneyeve produkcije prikazivat će se do kraja studenog u programu "Tuškanac u gostima". Organizira se u partnerstvu s Centrom mladih Ribnjak, u kojem će se u sklopu ciklusa "Suvremeni Disney" subotama održavati projekcije omiljenih animiranih filmova koji revidiraju klasične mitove i bajke, prate snažne i neovisne likove u procesu samoostvarenja te poštuju kulturnu raznolikost i koriste moderan humor. Riječ je o djelima koja krase vrhunska animacijska tehnologija i realistični efekti, a ciklus će ove subote u 11 sati otvoriti akcijska pustolovna komedija "Izbavitelji".

Tjedan dana kasnije zaljubljenici u Disneyevu produkciju moći će u Centru mladih Ribnjak gledati gastronomske pothvate slavnog filmskog štakora u uspješnici "Ratatouille", koja je nastala 2007. godine i nagrađena je Oscarom. Na repertoaru su i "Vrlo zapetljana priča", adaptacija glasovite bajke "Zlatokosa" braće Grimm, te film "Merida hrabra", o netipičnoj princezi koja prkosi tradicijama i suočena s drevnom kletvom kreće u opasnu avanturu kako bi spasila svoju obitelj i kraljevstvo.

Finale ciklusa je 23. studenog, kada će se prikazivati sada već kultno "Snježno kraljevstvo". Radnja filma prati hrabru Annu koja uz pomoć prijatelja Kristoffa i snjegovića Olafa traži sestru Elsu čije su magične ledene moći zarobile kraljevstvo u vječnu zimu, a zaslužio je Oscar za najbolju originalnu pjesmu, "Let It Go", koja je postala globalni hit. Ulaznice za sve projekcije u ciklusu "Suvremeni Disney" pak stoje tri eura.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije