Kolaps zbog očevida

U istočnom dijelu Zagreba poteškoće u prometu, iz ZET-a poručuju: 'Krenite ranije na odredišta'

tramvaji
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.04.2016.
u 07:22

U ZET očekuju da će još neko vrijeme biti potrebno za potpunu normalizaciju prometa u gradu

U istočnom dijelu Zagreba otežan je tramvajski promet zbog očevida koji je na Kvaternikovu trgu nakon jučerašnje teške prometne nesreće trajao  do 5 sati, priopćeno je iz ZET-a koji savjetuje građanima da jutros ranije krenu na svoja odredišta.

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć u 21,48 sati kod Kvaternikova trga kada je automobil naletio na skupinu pješaka, te pritom jednu osobu usmrtio, a dvoje teško ozlijedio. Kako prenose 24 sata, u nesreći je poginula 61-godišnja žena. Očevici su rekli da je ozlijeđen stariji muškarac i da su vidjeli ozlijeđenu trudnicu, ali pretpostavljaju da ima manje ozljede.

Zbog očevida bili su neprohodni koridori kojima tramvaji iz spremišta dolaze do svojih trasa, a najveće su poteškoće bile u istočnom dijelu grada, iako se prekid prometa pojedinim dionicama odražava na gotovo sve tramvajske linije,

U ZET očekuju da će još neko vrijeme biti potrebno za potpunu normalizaciju prometa u gradu.

>>Sletio s ceste, vozio po nogostupu i autom udario nekoliko ljudi, jedna osoba poginula

>>Sletjela s ceste s 3,91 promila alkohola u krvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije