Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOVI NA VRELOVODU

Važna obavijest za vozače: Bageri će raskopati jednu od najvažnijih zagrebačkih prometnica, radovi počinju večeras

Osijek: Zbog radova na vrelovodu uvedena je posebna regulacija prometa
Dubravka Petric/PIXSELL
21.06.2024.
u 10:13

Radovi počinju danas u 18 sati, a trajat će do ponedjeljka u 20 sati. Za to vrijeme, svi koji su planirali prometovati Horvaćanskom morat će koristiti obilazne pravce.

Ljeto je službeno počelo, a s njima i razni radovi na gradskoj infrastrukturi, uključujući i one na vrelovodu. Iz HEP Toplinarstva tako su, podsjetimo, javili da će zbog radova na revitalizaciji vrelovoda Horvaćanska cesta zapadno od raskrižja sa Selskom cestom biti zatvorena za sav promet tijekom vikenda.

Radovi počinju danas, odnosno u petak u 18 sati, a trajat će do ponedjeljka u 20 sati. Za to vrijeme, svi koji su planirali prometovati Horvaćanskom morat će koristiti obilazne pravce. 

Oni su sljedeći: Selska cesta – Ulica Blaža Trogiranina - Srednjaci - Horvaćanska cesta i obratno te Horvaćanska cesta – Ulica Marijana Haberlea - Jarunska - Selska cesta - Jadranski most. 

Osijek: Zbog radova na vrelovodu uvedena je posebna regulacija prometa
1/24

Po završetku ogrjevne sezone, HEP-Toplinarstvo je tijekom svibnja ove godine nastavilo s radovima na projektu „Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba“ sufinanciranog bespovratnim sredstvima Europske unije.

Tijekom 2024. godine najveći dio radova će se provoditi u naseljima Utrine, Sopot, Srednjaci, Jarun i Staglišće, a radovi manjeg opsega provodit će se u naseljima Savica, Borovje, Folnegovićevo, Trešnjevka, Voltino, Vrbik, Cvjetno i Siget.

Postojeći vrelovodi zamjenjuju se modernijim, čime se povećava sigurnost zagrebačkog centralnog toplinskog sustava, kazali su u HEP Toplinarstvu. Radovi revitalizacije vrelovodne mreže uzrokuju povremene prekide isporuke tople vode. Informacije o lokacijama s prekidima i datumima mogu se saznati putem web stranice HEP-Toplinarstva www.hep.hr/toplinarstvo u rubrici Krajnji kupci - Bez toplinske energije.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije