Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOVI HEP TOPLINARSTVA

Prometni kaos na zapadu grada: Horvaćanska će tijekom vikenda biti potpuno zatvorena za promet

Zagreb: Na križanju Vukovarske i Miramarske u tijeku su radovi na zamjeni toplovoda
Patrik Macek/PIXSELL
19.06.2024.
u 11:34

Radi se na revitalizaciji vrelovoda, a privremena regulacija trajat će od petka u 18 do ponedjeljka u 20 sati.

Zbog radova na revitalizaciji vrelovoda u nadležnosti HEP Toplinarstva d.o.o., Horvaćanska cesta zapadno od raskrižja sa Selskom cestom će od petka, 21. lipnja od 18:00 sati do ponedjeljka, 24. lipnja do 20:00 sati biti zatvorena za sav promet, javljaju iz Grada. 

Za to vrijeme će se koristiti obilazni pravci, a oni su sljedeći: Selska cesta – Ulica Blaža Trogiranina - Srednjaci - Horvaćanska cesta i obratno te Horvaćanska cesta – Ulica Marijana Haberlea - Jarunska - Selska cesta - Jadranski most. 

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada mole za razumijevanje. 

Zagreb: Na križanju Vukovarske i Miramarske u tijeku su radovi na zamjeni toplovoda
1/4

Po završetku ogrjevne sezone, HEP-Toplinarstvo je tijekom svibnja ove godine nastavilo s radovima na projektu „Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba“ sufinanciranog bespovratnim sredstvima Europske unije. Tijekom 2024. godine najveći dio radova će se provoditi u naseljima Utrine, Sopot, Srednjaci, Jarun i Staglišće, a radovi manjeg opsega provodit će se u naseljima Savica, Borovje, Folnegovićevo, Trešnjevka, Voltino, Vrbik, Cvjetno i Siget.

Postojeći vrelovodi zamjenjuju se modernijim, čime se povećava sigurnost zagrebačkog centralnog toplinskog sustava, kazali su u HEP Toplinarstvu. Radovi revitalizacije vrelovodne mreže uzrokuju povremene prekide isporuke tople vode. Informacije o lokacijama s prekidima i datumima mogu se saznati putem web stranice HEP-Toplinarstva www.hep.hr/toplinarstvo u rubrici Krajnji kupci - Bez toplinske energije.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 1

TT
tttinkyyy
10:57 20.06.2024.

Ono kad kažeš da revitalizacija vrelovoda traje 3 godine (od 2020. do 2023.), a onda u 2024. kažeš da ista traje do 2026. 6 godina nas mislite maltretirati da po mjesec dana nemamo toplu vodu u stanovima. Ma ovo nije Afrika sa strujom, ovo je živi užas. Da ikome u civiliziranom svijetu kažeš da u jednom gradu sa manje od milion stanovnika 6 godina obnavljaju vrelovod...mislim da bi se križao lijevom nogom. Katastrofa za glavni grad neke države. Dno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije