I busevi će je obilaziti

Važna prometnica u Jaruščici sutra je ujutro zatvorena za promet. Pogledajte obilazak

guzva
Tomislav Miletic/PIXSELL
10.08.2021.
u 10:44

Iz istog razloga preusmjeren će biti i ZET-ov promet, pa će autobusne linije 111, 132, 164 i 168 od 9 do 11 sati prometovati preusmjereno

Sutra se obavlja hitna sanacija vodoobskrbnog cjevovoda na Karlovačkoj cesti kod broja 41, pa će ta važna prometnica na dijelu od ulice Remetinec do Ulice Jaruščica biti zatvorena za promet, i to od 9 do 14 sati. Zbog toga će se voziti obilazno ovom trasom: Karlovačka – Ulica Remetinec (spojna prometnica prema Jadranskoj aveniji)  – Jaruščica – Remetinečki gaj – Karlovačka i obratno.

Iz istog razloga preusmjeren će biti i ZET-ov promet, pa će autobusne linije 111, 132, 164 i 168 od 9 do 11 sati prometovati preusmjereno: Savski most – Remetinečka cesta – (desno) Remetinečki gaj – Jaruščica – Karlovačka cesta – u nastavku uobičajenom trasom do krajnjih odredišta. Pri povratku autobusi voze istom izmijenjenom trasom.

Za vrijeme radova, autobusi navedenih linija zaustavljat će se na svim usputnim autobusnim stajalištima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije