OVE NEDJELJE

Večer humanosti u Laubi: Pridružite se velikom donatorskom koncertu za dječju onkologiju u Klaićevoj

Večer humanosti u Laubi: Pridružite se velikom donatorskom koncertu za dječju onkologiju u Klaićevoj
Foto: Original Code Communication
1/2
10.09.2024.
u 16:30

Lauba, zagrebačka kuća za ljude i umjetnost ove nedjelje bit će domaćin jedinstvene glazbene večeri humanosti i umjetnosti

Na velikom donatorskom koncertu za dječju onkologiju u Klaićevoj bolnici, na pozornici će zasjati legenda talijanske glazbe, Al Bano, uz goste Anu Rucner, Gudački kvartet Rucner i Marka Duvnjaka.Početak ovog nezaboravnog događaja zakazan je za 21 sat, a očekuje se večer ispunjena vrhunskom glazbom, emocijama i filantropskim duhom.

Ovaj koncert ima posebnu važnost ne samo zbog impresivnog glazbenog sastava, već i zbog plemenitog cilja kojem je posvećen. Prikupljena sredstva bit će usmjerena na nabavu naprednog uređaja za Klaićevu bolnicu koji igra ključnu ulogu u liječenju djece oboljele od raka.Sofisticirani uređaj omogućuje preciznu procjenu tjelesne kompozicije malih pacijenata, pomažući liječnicima da prate nutritivni status i tjelesne promjene, što je od vitalnog značaja tijekom zahtjevnih terapija.

Na pozornici Laube, karizmatični Al Bano donijet će svoju glazbenu magiju i hitove koji su obilježili desetljeća. Njegov glas, prepoznatljiv po izvanrednom rasponu i emotivnoj snazi, u kombinaciji s nevjerojatnim talentom gostujućih glazbenika, obećava publici nezaboravno iskustvo. Ana Rucner, renomirana violončelistica, svojom će strastvenom izvedbom i inovativnim pristupom klasičnoj glazbi donijeti dašak svježine, dok će Gudački kvartet Rucner i Marko Duvnjak osigurati emotivnu dubinu i ritmičku dinamiku koja će ovu večer učiniti posebnom.

Ovo je prilika da svi posjetitelji, uživajući u vrhunskoj glazbi, postanu dijelom ove hvalevrijedne inicijative i doprinesu boljoj budućnosti djece koja se suočavaju s najtežim životnim izazovima. Koncert nije samo večer zabave, već i važan podsjetnik na snagu zajedništva i humanosti. Ne propustite ovu priliku da podržite iznimno važan cilj i uživate u nezaboravnoj glazbenoj večeri. Ulaznice za koncert možete osigurati već sada putem Eventim ili Entrio sustava. – Svaka nota ove večeri posvećena je za bolje sutra naše djece – poručuju organizatori. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije