bogat program

Velika antifa fešta na "Džamiji", Tomašević uskoro polaže vijence u Brezovici

Zagreb: Koncert TBF-a povodom Dana antifašističke borbe
Slavko Midzor/PIXSELL
22.06.2023.
u 07:46

Gradonačelnik Tomislav Tomašević u 19 sati, na Trgu žrtava fašizma, ispred glavnog ulaza u Meštrovićev paviljon, pozdravit će prisutne uoči nastupa Zagrebačkog orkestar ZET-a i Zbora Xop. Večer će zaokružiti koncert benda Antenat

Na Dan antifašističke borbe 10 sati u Spomen-parku Brezovica, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević položit će cvijeće i prisustvovati komemorativnom programu u povodu 82. obljetnice osnivanja 1. hrvatskog partizanskog odreda i 1. antifašističke postrojbe. 

Već tradicionalno, Centar mladih Ribnjak u suorganizaciji Grada Zagreba i Antifašističke lige Republike Hrvatske, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, organizira koncert u povodu obilježavanja Dana antifašističke borbe i 82. godišnjice antifašističkog ustanka u Hrvatskoj. 

Gradonačelnik Tomislav Tomašević u 19 sati, na Trgu žrtava fašizma, ispred glavnog ulaza u Meštrovićev paviljon, pozdravit će prisutne uoči nastupa Zagrebačkog orkestar ZET-a i Zbora Xop. Večer će zaokružiti koncert benda Antenat. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Guy_Fawkes
Guy_Fawkes
20:54 22.06.2023.

"Fešta" - meni više izgleda kao bal vampira.

DO
dotur
14:36 22.06.2023.

Ovi se pobunili u Brezovici tek kad je Njemačka napala sovjetski savez, a do tada su bili mirni kao bubice i poštovali savez Staljina i Hittlera. Veze ove antife nemaju s antifašizmom te Hrvatima i Hrvatskom, to su komunisti, mrziteljii Hrvata koji su se borili za Staljina i Jugoslaviju.

Avatar mladen valentić
mladen valentić
10:01 22.06.2023.

Slave sad dan koji u Jugoslaviji nisu smjeli obilježavati, jer im je bilo određeno od drugova iz Beograda da su ustanak podignuli 27. 7. Sad se oni našli hrabri i obilježavaju taj dan i to kao smatraju nekim temeljima Hrvatske, ali očito su ti temelji bili jako loši kad smo ih početkom devedesetih morali rušiti da sagradimo državu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije