'LIJEPA LI SI', 'RUŽA HRVATSKA'...

Video fešte nakon mise na zagrebačkom Jarunu postao hit na društvenim mrežama: 'Ima nade za ovu državu'

Jarun: Kestenijada nakon svete mise
Foto: Screenshot/Instagram
1/2
21.10.2024.
u 13:52

Uz hitove poput "Ruža Hrvatska" i "Geni kameni" zabavljali su se mladi

Ove nedjelje u dvorištu Crkve svete Mati Slobode održana je tradicionalna Kestenijada. Pa je tako mnoštvo mladih nakon večernje svete mise uživalo u "kraljici jeseni", ali i pjesmi i plesu koje se širilo Ulicom don Petra Šimića 1. Okupljene je zabavljao i popularni don David Leskovar koji je zasvirao gitaru.

Uz hitove poput "Ruža Hrvatska" i "Geni kameni" zabavljale su se stotine mladih. A video u kome mladi pjevaju "Lijepa li si" na Instagram stranici Volim Hrvatsku skupio je preko 14.000 oznaka sviđa mi se. "Predivna hrvatska mladež! Vi ste ono najbolje i najhrabrije", "Ima nade za ovu državu", samo su neki od komentara ispod objave. 


Ključne riječi

Komentara 3

IN
Ingmar
14:14 21.10.2024.

Svaka čast!

KR
Krolo
15:43 21.10.2024.

Najdraže mi je kad usred Zagreba, zasviraju kamenjarske zavičajne pjesme.

OP
Ocvali pupoljak
14:32 21.10.2024.

Jeste pozvali Radu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije