Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji prizor

VIDEO Neobičan tramvaj provozao se zagrebačkim ulicama, putnici se ludo zabavljali

Screenshoot
06.04.2024.
u 11:26

Prvo sam razgovarao s dečkima iz Cutt productiona, Denisom Radmanićem, Gordanom Svilarom i Matijom Režekom, koji mi rade video i foto materijale. Njima se ideja svidjela te sam istu predložio ZET-u i dečkima iz Regular Bara, u kojem puštam vikendima, i kad smo se svi usuglasili, krenuo u provedbu, ispričao je Mioč

Butterfly Jam, brend iza kojeg se krije Josip Mioč, dobru atmosferu iz zagrebačkih klubova u kojima obično nastupa, prenio je i na još jedno, nesvakidašnje mjesto u Zagrebu. Svakodnevno ga koristi na tisuće putnika, kada ga Mioč preuzme, ondje nastaje luda party atmosfera i privlači brojne poglede dok prolazi zagrebačkim ulicama. 

Radi se, dakako, o ZET-ovom tramvaju, a na ideju je, kako je ispričao za Journal, došao nakon što je pogledao nekoliko videa s partyja u berlinskom U-Bahnu. 

– Prvo sam razgovarao s dečkima iz Cutt productiona, Denisom Radmanićem, Gordanom Svilarom i Matijom Režekom, koji mi rade video i foto materijale. Njima se ideja svidjela te sam istu predložio ZET-u i dečkima iz Regular Bara, u kojem puštam vikendima, i kad smo se svi usuglasili, krenuo u provedbu – ispričao je za Journal. 

Koncept je, dodao je, osmišljen tako da se klupska atmosfera napravi na mjestu koje obično ne služi u takve svrhe. 

VEZANI ČLANCI: 

Unutar tramvaja postavili su tako svjetlosne instalacije i ozvučenje, dj pult i šank. Kapacitet je bio 120 osoba koji su ulazak ostvarili kupljenim propusnicama, a ulazilo se na izvanrednoj tramvajskoj stanici, ispred Regular Bara u Ilici. Vožnja je trajala dva sata, a iz tramvaja su odjekivali ritmovi afro housea, funka, tech housea i future disca. Posljednja stanica također je bila ispred Regular Bara, gdj je večer nastavljena u istom tonu. 

Snimka party tramvaja ubrzo se proširila društvenim mrežama, pa tako i na TikToku, a ispod nje su se nanizali komentari oduševljenja. 

– Zakon... treba stalno bit tako – istaknula je jedna korisnica. Neki su u komentarima ostavljali emotikone srca, aplauza i nota, neki se raspitivali o detaljima, no nisu svi bili oduševljeni. 

– Uvezli stare krampuse od tramvaja bez grijanja da se narod smrzava, a ove Končareve moderne pretvorili u party tram 11. Bravo za "ne možemo" – napisao je drugi korisnik. 

 

Komentara 3

CR
crocro
21:46 07.04.2024.

Nemožemo samo to može. I ništa drugo. Zato zaokružite Nemožemo pa će biti još tramvaja za zabave. To je epohalan uspjeh za ponavljanje Nemožemo mandata.

Avatar Make my day
Make my day
22:46 06.04.2024.

Pa ovi idu samo sa posebnom kartom.

RA
racman
12:24 06.04.2024.

Kaže uvezli stare krampuse od tramvaja bez grijanja da se narod smrzava, zima je prošla a najbolje da se novi unište a narod plati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije