NA PODRUČJU SUSEDGRADA

Vozio bicikl po Zagrebu, a onda ga napala grupa muškaraca: Zadobio teške ozlijede, policija traži napadače

U centru Zagreba nalazi se genijalna radionica gdje besplatno možete popraviti svoj bicikl
Igor Soban/PIXSELL
12.09.2024.
u 11:25

Napadnuti muškarac je s teškim ozljedama prevezen u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice

Zagrebačka policija izvijestila je kako su još uvijek nepoznati muškarci napali čovjeka na biciklu, a koji je, usto, završio s teškim ozlijedama. Sve se dogodilo jučer oko 19.40 sati uz Ljubljansku aveniju.

"Jučer 11. rujna oko 19.40 sati, na makadamskom putu uz Ljubljansku aveniju, dvjestotinjak metara istočno od križanja sa Škorpikovom ulicom, sa sjeverne strane kolnika, u ovom trenutku još uvijek nepoznati počinitelji, napali su 63-godišnjeg muškarca koji je vozio bicikl u smjeru Ljubljanske avenije te pobjegli. Napadnuti muškarac je s teškim ozljedama prevezen u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice", stoji u priopćenju PUZ-a.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Usto, izvijestili su iz policije, u posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirana su 24 kaznena djela.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije