PROMO

Zagreb dobiva svoj prvi indoor kartodrom - Karting Arenu Zagreb

karting (1)
Foto:
1/4
PR
Autor
PR članak
19.10.2011.
u 15:33

Subota, 22.10. u 12:00 VIP utrka poznatih, od 13:00 do 14:00 Škola kartinga za djecu – voditelj Ivan Pokos, višestruki karting prvak Hrvatske

U subotu, 22. listopada Zagreb dobiva svoj prvi indoor kartodrom, Karting Arenu Zagreb, a na vikend otvorenja posjetitelji će moći uživati u vožnjama po promotivnim cijenama.

Riječ je o najvećem indoor kartodromu u Hrvatskoj koji se prostire na 4 000 m2 u 35. paviljonu u sklopu Zagrebačkog velesajma. Kartodrom u izvedbi Paola Gagliardinija, višestrukog europskog i talijanskog karting prvaka, jamči vrhunsku zabavu i ugođaj prave trkaće staze.

Staza je duga 430 metara, a široka između 6 i 8 metara. U zaštićenom okruženju i uz vrhunsku opremu, posjetitelji će moći testirati svoje vozačke vještine, ali i razviti vozačke sposobnosti.

Na raspolaganju je 12 novih vozila vodećeg svjetskog proizvođača CRG (CRG GX270) te 3 vozila za djecu, zaštitna oprema Sparco (kacige, kombinezoni, zaštita prsnog koša i vrata) te mogućnost vožnje u dvosjedu.

Najsuvremeniji telemetrijski sustav prati svakog posjetitelja te bilježi njegove aktivnosti i rezultate koji se pohranjuju na njegovu osobnu karticu. Sve u svemu, doživljaj poput onoga kada vozite Formulu 1!

Saznajte više na www.karting-arena.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?