UPRAVLJAO TERETNIM VOZILOM

Zagrebačka policija 43-godišnjem muškarcu naplatila masnu kaznu: Ovi prekršaji su ga koštali više od tri tisuće eura

Zagreb: Velika policijska akcija kontrole vozača i alkotestiranje
Filip Kos/PIXSELL
13.07.2024.
u 11:33

Obavljenim je nadzorom vozila i vozača, alkotestiranjem te uvidom u evidencije utvrđeno da je muškarac napravio više prekršaja.

Zagrebačka policija je ranije ovog tjedna u kasnim večernjim satima zaustavila 43- godišnjeg muškarca koji je upravljao teretnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom ulice Franje Puškarića u smjeru zapada. U raskrižju s Ježdovečkom ulicom, obavljenim je nadzorom vozila i vozača, alkotestiranjem te uvidom u evidencije utvrđeno da je muškarac napravio više prekršaja.

Naime, upravljao je vozilom u alkoholiziranim stanju, pri čemu je koncentracija alkohola u krvi iznosila 2,46 g/kg. Osim toga upravljao je vozilom prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje, odnosno prije ponovnog pristupanja polaganju vozačkog ispita nakon proteka dvije godine da to učini. No, ni tu nije kraj jer 43-godišnji muškarac kod sebe nije imao osobnu iskaznicu ili drugi dokument kojim bi se provjerio njegov identitet.  Vozač je uhićen i prepraćen na Općinski prekršajnu sud gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 3520 eura. 

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije