U TRI NAVRATA

Zagrebačka policija ju 'ulovila': Ušla bi u trgovinu, uzela parfeme pa sakrila ispod odjeće i samo izašla

Pixabay
19.09.2024.
u 12:35

Parfeme je otuđivala na način da ih je sakrivala ispod odjeće koju je imala na sebi te bi potom samo prošla pored blagajne ne plativši navedeno

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom zbog sumnje da je čak u tri navrata dolazila do trgovine u Svetom Ivanu Zelini i krala parfeme

"Naime, sumnja se da je osumnjičena, od sredine srpnja do sredine kolovoza 2024., u popodnevnim satima u tri navrata, prema unaprijed stvorenoj namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari s ciljem da ju protupravno prisvoji, došla u trgovinu u Svetom Ivanu Zelini  u Zagrebačkoj ulici gdje je iskoristila zauzetost zaposlenica te s polica otuđila više komada raznih parfema. Parfeme je otuđivala na način da ih je sakrivala ispod odjeće koju je imala na sebi te bi potom samo prošla pored blagajne ne plativši navedeno", stoji u priopćenju PUZ-a.

Materijalna šteta počinjena ovim djelima iznosi oko 4120 eura. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su posebno izvješće podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije