Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVITE SE

Zagrebačka policija traži svjedoke: U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici ozlijeđen dječak na biciklu

Zagreb: Policija na Trgu kralja Tomislava
Antonio Jakus/PIXSELL
13.06.2024.
u 10:38

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 192 ili 01/6221-144.

Zagrebačka policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila jučer u Velikoj Gorici. Mole da im se jave oni koji su nešto vidjeli na broj telefona 192 ili 01/6221-144.

Inače, u srijedu popodne, oko 17.30 sati, na raskrižju Rakarske ulice i Ulice Podložnica dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil tamne boje i maloljetni biciklist. U prometnoj nesreći maloljetni biciklist lakše je ozlijeđen.

A kako bi policija utvrdila točne okolnosti prometne nesreće, svjedoke pozivaju da im se jave. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

DA
darwil
12:09 13.06.2024.

Ja sam prije pet godina se vozio na biciklu na pješačkoj zebri kada je bilo upaljeno zeleno svjetlo a iz sporedne ulice dolazio automobil i doslovno me namjerno srušio i nije poštivao pravilo da je dužan propustiti pješake na zebrii pa čak i mene iako sam činio prekršaj vozeći se na biciklu. Pritom mi je došlo do oštečenja proteze koljena i znate tko je kriv '? Ja. Nikada nisam dobio zapisnik da li je vozač alkotestiran,imao sam svjedoke da sam išao na zeleno.Sigurnost i povjerenje 1.sjedni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije