Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPISALI JAVNI NATJEČAJ

Zagrebačka županija financirat će programe i projekte udruga proizašlih iz Domovinskog rata

Euri
Pixabay
27.04.2024.
u 13:00

Cilj natječaja je jačanje kapaciteta udruga proizašlih iz Domovinskog rata na području Zagrebačke županije putem njihovih programa i projekata, koji se, između ostalog, odnose na socijalno i psihološko osnaživanje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji

Zagrebačka županija raspisala je 80.000 eura vrijedan javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga proizašlih iz Domovinskog rata. Natječaj je otvoren do 24. svibnja 2024. godine.

Cilj natječaja je jačanje kapaciteta udruga proizašlih iz Domovinskog rata na području Zagrebačke županije putem njihovih programa i projekata, koji se odnose na socijalno i psihološko osnaživanje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, podizanje učinkovitosti skrbi o socijalno ugroženim i teško bolesnim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima te promicanje vrijednosti Domovinskog rata.

Financijska potpora za pojedini program i projekt može iznositi najmanje 700, a najviše 11 tisuća eura. Prijavljeni program ili projekt mora biti besplatan za korisnike kojima je namijenjen, a korisnici moraju biti stanovnici Zagrebačke županije. Također, program ili projekt mora se odnositi na prioritetne aktivnosti te mora biti jasno određeno područje provedbe i ciljana skupina korisnika, a sama provedba ne smije trajati dulje od 12 mjeseci.

VEZANI ČLANCI:

Tekst javnog natječaja, upute za prijavitelje, prijavni obrasci, ali i drugi dodatni podatci nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije pod rubrikom Natječaji. Više informacija može se dobiti i u Upravnom odjelu za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje na adresi Ulica grada Vukovara na broju 72/VI.

VIDEO: Prelet rafala iznad Zagreba prije dvije godine

Komentara 1

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
15:26 28.04.2024.

Kad bi barem tako bilo i u Gradu Zagrebu. Ali ovdje se financiraju neke druge udruge...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije