Prosvjed

Zagrebački HNS protiv Bandićeve donacije udruzi U ime obitelji

HNS
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
29.05.2014.
u 12:00

Podsjetili su i na to kako je ovo već treća gradonačelnikova donacija toj udruzi iako ona postoji tek godinu dana.

Zagrebački HNS osudio je donaciju od 120 tisuća kuna koju je kako  kažu gradonačelnik Milan Bandić dodijelio udruzi „U ime obitelji?“
 - Potaknuta najnovijom donacijom Milana Bandića udruzi „U ime obitelji“, GO HNS-a Grada Zagreba izražava svoje ogorčenje načinom na koji gradonačelnik Zagreba troši javni novac, odnosno sredstva građana Zagreba - kazali su iz stranke.

Podsjetili su i na to kako je ovo već treća Bandićeva donacija toj udruzi iako ona postoji tek godinu dana.

 - Najprije im je, za potrebe „priprema za referendum“ dao na besplatno korištenje gradski prostor veličine 68,88 četvornih metara u Ulici kralja Zvonimira 17, a u veljači ove godine odobrio im je 10 tisuća kuna za plaćanje režija iako je upravo uredno podmirivanje režijskih računa bio jedan od uvjeta dodjele prostora. Najnovija donacija odnosi za uslugu 'promicanja javnosti rada gradske uprave', putem portala Narod.hr, čiji je pokretač udruga „U ime obitelji“ - kazali su iz gradskog HNS-a.

Zatražili su od gradonačelnika da  javno objasni koje točno aktivnosti promicanja rada obuhvaća ugovor o donaciji te da odgovori na pitanje zašto plaća navedene aktivnosti kada ih drugi mediji prenose besplatno tim više što Narod.hr nema gradsku rubriku niti postoje naznake da prati gradske teme.

>>Bandić “U ime obitelji” besplatno dao prostor

Ključne riječi

Komentara 13

KO
kolovoz
13:40 29.05.2014.

naravno-ovi su radije za gey paradu

ZW
zweistein
13:15 29.05.2014.

moraju povećati svoj rejting s 1.2 na 1.200000000000000000001% od sljedećih izbora kao hns postoji samo HRVATSKI nogometni savez

GI
gismund
13:43 29.05.2014.

koga uopće zanima mišljenje stranke koju ne podržava niti 2% birača!??!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije