Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Javljam se na dužnost"

Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima i oduševili 18-godišnjeg štićenika Caritasove kuće u Brezovici

Foto: PU Zagrebačka
1/4
09.12.2023.
u 21:03

Trojica policijskih službenika tako su ispunila želju jednom od štićenika Kuće u Brezovici, 18-godišnjem Miljenku, a čija je želja bila da mu u posjet, zajedno s Moto Mrazovima, stignu i plavci na motociklima

Zg Moto Mrazovi danas su organizirali humanitarnu akciju za djecu s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem i bez odgovarajuće roditeljske skrbi, u Caritasovoj kući u Brezovici.

Nakon okupljanja kod zagrebačke Arene, kako stoji u objavi koja je osvanula na službenim stranicama Policijske uprave zagrebačke, vesela kolona krenula je put Brezovice, gdje su im se pridružili i policijski službenici PU zagrebačke.

Trojica službenika tako su ispunila želju jednom od štićenika Kuće u Brezovici, 18-godišnjem Miljenku, a čija je želja bila da mu u posjet, zajedno s Moto Mrazovima, stignu i plavci na motociklima. 

VEZANI ČLANCI: 

– Potaknuti tom željom, dvojica policijskih službenika sa službenim motociklima i jedan policijski službenik sa službenim automobilom Policijske uprave zagrebačke, u jutarnjim su se satima priključili koloni Zg Moto Mrazova i uputili se u Brezovicu kako bi iznenadili Miljenka – stoji u objavi. 
 
Uzbuđeni Miljenko kazao je kako mu je današnji dan najljepši u životu te da će mu ostati u trajnom sjećanju, a po dolasku policijski službenika spremno je izjavio „Javljam se na dužnost!“.
 
Zg Moto Mrazovi, baš kao pravi Djed Božićnjak, u Brezovicu su stigli punih ruku poklona, a PU zagrebačka pobrinula se da svi korisnici Kuće, kao uspomenu na druženje s Moto Mrazovima i policijom dobiju prigodne darove, a koje su im zajedno podijelili. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije