NEMA OZLIJEĐENIH

Zapalio se tramvaj na Savskoj, gužve u prometu: Oglasili se iz ZET-a

Zagreb: Zastoj na Savskoj cesti zbog iskakanja tramvaja iz tračnica
Goran Stanzl/PIXSELL
05.07.2023.
u 16:20

Iz ZET-a su ranije izvijestili kako je tramvajski promet bio u prekidu, no on je ubrzo normaliziran

Ove srijede u poslijepodnevnim satima, u vrijeme gužvi na zagrebačkim prometnicama, zapalio se tramvaj na Savskoj cesti. Vatrogasci su dojavu o požaru zaprimili oko 15.35 sati, a ugašen je bio oko 15.42 sati. 

Dva su vatrogasna vozila izašla na teren, izvijestili su iz JVP-a Zagreb.

Intervencija je u tijeku, a zbog situacije stvorila se kolona tramvaja na toj relaciji. Iz ZET-a su ranije izvijestili kako je tramvajski promet bio u prekidu, no on je ubrzo normaliziran.

POVEZANI ČLANCI:

Kontaktirali smo i ZET ne bismo li doznali detalje požara na tramvaju koji se dogodio danas usred prometne špice na Savskoj cesti. Požar je izbio kod Učiteljskog fakulteta u smjeru juga, dakle u smjeru Savskog mosta, pojašnjavaju iz ZET-a.

- Oko 15.30 došlo je do manjeg otvorenog plamena na krovu tramvaja linije 4 koji je vozio u smjeru Savskog mosta. Nema ozlijeđenih, kao niti veće materijalne štete. U dogovoru s policijom očevid će se obaviti na okretištu kako bi se javni gradski prijevoz što prije ponovno normalno profunkcionirao - saznajemo iz gradskog prijevoznika.

U 16.10 promet je ponovno normaliziran na spomenutoj trasi, no zbog gužvi i zastoja koji je ranije nastao tijekom poslijepodneva su moguća odstupanja od reda vožnje. 

>> VIDEO Vozači, budite oprezni! Ovo su kazne za neke od najčešćih prometnih prekršaja

Ključne riječi

Komentara 3

EJ
ejStef
16:43 05.07.2023.

Opet Bandićeva sabotaža...

ZD
ZDRU
20:34 05.07.2023.

Slika nema veze s tekstom!

LL
lijepa_li si
20:15 05.07.2023.

štedi se na djelovima, održavanju... no kaj sad, od stotine traNvaja, vužgal se samo jedan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije