Nepoštovanje pravila

Zastoj u Maksimirskoj, automobili upali u prokop

zet
arhiva VL
12.06.2012.
u 14:44

Iako je tramvajska pruga na kojoj se izvode radovi jasno ograđena signalizacijom, vozači su ignorirali znakove zabrane i time sebi nanijeli štetu, a drugim putnicima gužve.

Čak su dva vozača danas oko podneva u samo nekoliko minuta upala u prokop na tramvajskoj pruzi u Maksimirskoj.

Iako je tramvajska pruga na kojoj se izvode radovi jasno ograđena signalizacijom, vozači su ignorirali znakove zabrane i time sebi nanijeli štetu, a drugim putnicima gužve.

Zastoj je trajao od 10.50 do 12.20 sati. Pauk je prvo vozilo izvukao oko 12 sati, a već u 12.15 na isto mjesto upao je drugi vozač.

Ključne riječi

Komentara 12

VI
Vito
06:15 13.06.2012.

Zastoj u Maksimirskoj, automobili upali u prokop Jesu li to bili vatrogasci ili hitna pomoć... Ako nisu, zašto o tome novine uopće pišu? Jedini koji ne smiju voziti unutar žuto zacrtanih traka su vatrogasci i hitna pomoć..

VI
Vito
06:16 13.06.2012.

Vatrogasce i hitnu pomoć policija kažnjava kad voze unutar žuto nacrtanih traka bez signalizacije, jer se vraćaju sa službenog posla... Ali zato svi ostali, uz tramvaj i taxi , smiju voziti unutar zabranjenog područja, budući im se žuri stići naa neko od parkirnih mjesta izvan garažapo središtu Zagreba...

MI
Milkica
15:32 12.06.2012.

Okinuti im na sve to još i masnu kaznu pa da vidiš kako će idući put poštovati signalizaciju. Iako, najbolje bi bilo ponovno ih poslati na vozački jer očito je da ne znaju osnove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije