NA GRADILIŠTU

FOTO Drama u Zagrebu: Vatrogasci otkopali radnika, a onda otkrili novi problem: 'Plin nekontrolirano curi'

Foto: Snimio čitatelj
26.07.2024.
u 11:56

Za vrijeme radova na cesti došlo do odrona zemlje koji je zatrpao radnika, nakon toga došlo je do novog problema

Zagrebački vatrogasci spasili su čovjeka kojeg je zatrpao odron zemlje na gradilištu u Podsljemenu. Neslužbeno doznajemo da je do dolaska vatrogasaca jedan radnik bio izvučen i ima ozljedu ruke, dok je drugi prošao s težim ozljedama. Navodno su mu stradali ruka, noga i kuk.

- Točna je informacija da su radnici ozlijeđeni. Ne znam kakave su ozljede, još uvijek se utvrđuju. Odvezla ih je Hitna, ali rekli su nam da bi trebalo biti sve u redu. Prema prvim informacijama koje su nam rekli, nisu opasne ozljede. Govoriti detalje bi bilo neozbiljno. Na mjestu događaja se utvrđuje što se dogodilo. Kopamo vodoopskrbni cjevovod i došlo je do uruđavanja ispod postojeće instalacije. Teško mi je za sada reći što je točno bilo - rekao je za 24sata direktora tvrtke koja na lokaciji izvode radove, Matej Bungić.

Zagreb.info piše da je nakon odrona došlo do novog problema. - Sada plin nekontrolirano istječe pa se dio ekipe bavi i time - rekli su im zagrebački vatrogasci.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 3

PA
pasodoble12
19:34 26.07.2024.

Evo u šta država treba maksimalno ulagati, u ovakve kao što su vatrodasci i sve one koji se nesebično pa i herojski bore za dobrobit ljudi i njihove imovine.

ZD
ZDRU
13:56 26.07.2024.

A da možda napišete GDJE se to dogodilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije