zmija se opustila

Ušla u kupaonicu i koga je našla? Pitona od 3,5 metra!

piton Teksas
Foto: Youtube Screenshot
16.05.2014.
u 08:49

– Čula sam neke zvukove, kao da netko premeće stvari. Ušla sam i vidjela zmijurinu – prisjeća se žena iz Teksasa prestrašena uljezom u svojoj kući

Obično kad idete na mjesto kamo "i car ide pješke", ne očekujete da će ono već biti zauzeto, a kamoli da će ga zaposjesti zmijurina! To se dogodilo Veronici Rodriguez, 50-godišnjakinji iz College Stationa u američkom Texasu, koja je u svojoj kupaonici, na zahodskoj školjci, ugledala 3,5-metarsku zmiju!

– Užasno sam se preplašila kad sam ušla i upalila svjetlo – rekla je ova Teksašanka, koja je tog dana htjela okupati svoja tri zamorca. Kad je okupala prvoga, iznijela ga je i ostavila dvorišna vrata kuće otvorenima, kaže, na dvije do tri minute.

– Razgovarala sam na telefon kad sam čula zvukove, mislila da su to zamorci u sobi. I dalje se čulo, kao da netko premeće stvari. Ušla sam u kupaonicu... – prepričava susret s gmazom Veronica. Odmah je pobjegla iz kupaonice i nazvala hitnu službu, prenosi The Eagle.

– Kad se djelatnik pojavio, došao je s malom papirnatom vrećicom, pa sam mu rekla da mu treba puno veća!

Djelatnik hitne i stručnjaci za životinje ocijenili su da je zmija-uljez u kupaonici afrički piton, dug oko 3,5 metra. "Bila je agresivna, nije baš htjela s nama" – dodali su. Zmija je, doznaje se, vraćena vlasniku koji nije kažnjen zbog nemara prema ljubimcima.

>>Kao u hororu: Zmija mu izašla iz automobila tijekom vožnje!

Ključne riječi

Komentara 7

SA
satar
11:22 16.05.2014.

nema sumnje,vijest dana za građane RH.

VE
verica2
13:08 16.05.2014.

Toga će biti sve više jer se kuće i stanovi pretvaraju u zoološke vrtove i štale. Samo ne znam tko će odgovarati kad nekome otkaže srce zato što je u zahodskoj školjci ugledao zmiju.

Avatar gligooooooooo
gligooooooooo
13:28 16.05.2014.

imam i ja mišićavog pitona pa ako nekomu treba neka mi pošalje poruku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije