25.09.2010. u 12:00

Nenad Stazić, saborski zastupnik SDP-a, ljetovao je na Brijunima za sedam kuna po danu, odnosno za 343 kune proveo je ondje 49 dana, tvrdi glasnogovornik Kluba HDZ-a Frano Matušić.

Sedam kuna dnevno
Prozvani Stazić odbio je novinarima komentirati Matušićeve navode, dodajući da će ‘reći istinu kada on to bude htio’ jer ga ne zanima što ‘govore kriminalci koji su opljačkali državu’. Stazić zaboravlja da građane umorne od političkih prepucavanja ne zanima što on misli o Matušiću, već žele vidjeti račune s ljetovanja.

Duševne boli: Bebiću smeta što je J. Kosor mandarinke brala s Jambom
Luka Bebić požalio se da je premijerka prošlog tjedna otvorila berbu mandarina u dolini Neretve, a da njega – ‘kralja klementina’ – nije ni pozvala. A posebno ga ‘duša boli’ što je pozvala – Jamba.

Najskuplji igrač Hajduka: Svaguša volontira za 50 tisuća eura

Joško Svaguša, koji je na mjesto predsjednika Hajduka došao na temelju čvrstog prijateljstva sa Željkom Kerumom, gradonačelnikom Splita, hvalio se prilikom inauguracije kako će u voljenom klubu raditi kao volonter, odnosno za simboličnu jednu kunu. ‘Neću tražiti nikakvu materijalnu naknadu’ – izjavljivao je još u kolovozu 2009. godine Svaguša, ali se poslije očito predomislio, pa je Hajduk sa svojim predsjednikom, odnosno Svaguša sam sa sobom, potpisao ugovor.

U ugovoru, kako prenosi Vrime, stoji da Svaguša kao volonter ima pravo na premije, pa si je tako za osvajanje kupa u svibnju ove godine isplatio – pedeset tisuća eura, što je bilo više od premije za najboljeg igrača, a upravo ga očekuje isplata premije za ulazak u skupinu Europske lige. Neće on uzeti ni kune, ali eura hoće.

Komentara 23

OB
-obrisani-
17:10 25.09.2010.

Tko je financirao ljetovanje Nenada Neše Stazića na Brijunima ? Pa hrvatski radnik i umirovljenik ,uostalom kao cijeli taj Yugo-SDP dernek na Šerbeđijunima (Brijuni ili Brijoni kako kaše Rade Šerbeđija) Kako to da dok hrvatsko gpspodarstvo grca u problemima,dok hrvatskiki radnik i umirovljenik kopa po smeču Nenadu Staziću i Milemki Opačić cvijetaju ruže. Ljetuju po cijeni od sedam kuna dnevno, Opačićka gradi i vilu u Zagrebu i još se voze besplatno gliserima HRMa ! To je njihova PravDa ! Rade Šerbeđija i Lenka Udovički (inače kćer Lazara Udovičkog) poznatog ubojice Hrvata i jedan od osnivača OZNE te bivši ambasador u Venecueli, koji je nakon povratka u Beograd u vrijeme priprema LIKVIDACIJE BRUNE BUŠIĆA u listopadu 1978 bio imenovan tajnikom Saveznog savjeta za vanjske poslove ) DANAS NJIMA PRIPADAJU BRIJUNI ! =========================================================== Glavni sponzori tog Yugo SDP derneka na Brijunima pod krinkom \"Kazališta Ulysses\" su: Istarska županija (IDS) Grad Zagreb (SDP) T-Com EPH Hypo-Group te poznati SDP \"producent\" Dušan Duško Ljuština Tamo rado i BESPLATNO (o trošku hrv.poreznih obveznika )gostuju: Nenad Stazić Milenka Opačić Eva Stazić Milorad Pupovac Slobodan Uzelac Mira Furlan Zdravko Ćolić Goran Bregović Slobodan Živojinović i Lepa Brena i sl ekipa, samo kao to da među njima nema nikoga s HRVATSKIM prezimenom ?????????????????????????????????????????????????????????????? PravDa ?

Avatar guten_tag
guten_tag
17:34 25.09.2010.

dečki nemojte tako , oni su se igrali partizana i ustascha , nitko nije htio biti ustascha pa su ostali samo parizani i skojevke . na kraju su zaigrali kozaračko kolo .

S9
stric 90
23:32 25.09.2010.

Sada svi vidimo šta je to DISKONT LJETOVANJE ZA PRAVE DRUGOVE I PARTIJCE, sedam kunica dan naravno ako si DRUG.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?