Završen Unique Fashion week Zagreb

model.gif
import
21.05.2006.
u 12:00

Proteklog se u tjedna održavao šesti Unique Fashion week Zagreb. Modne revije pokazale su da će ove jeseni i zime žene biti ženstvene i elegantne, ali u casual stilu. Tako barem predviđaju mladi dizajneri.

A osim kretatora zvijezde su bile i manekenke. Tako su modnim pistama Boćarskog doma prošetala neka od najpoznatijih imena hrvatske modne scene kao što su Sarah Josipović, Fani Stipković, Antea Kodžoman, Jasmina Bitevija, Anđa Marić, Mia Šlogar i Aleksandra Grdić.

Četvrtak je bio prepun iznenađenja. Modele Ivice Skoke nosile su priznate hrvatske glazbene dive. Radojka Šverko i Zorica Kondža, hrabro su koračale pistom uz profesionalne manekenke. Uz njih bila je i glumica Mia Oremović, poznata po ulozi u hrvatskom filmu «Tko pjeva zlo ne misli».

Modnim revijama prisustvovali su i poznati svjetski dizajneri –Gimmi Baldinini predstavio je kolekciju cipela, a Mariele Burani svoje nove ljetne haljine. Poseban gost bio je vlasnik Versace imperija, brat ubijenog Giannia te Donatelle Versace - Santo Versace.

(mi)

Želite prijaviti greške?