Poginuli vozač i putnik

Traže se očevici nesreće na zagrebačkoj obilaznici

nesreća
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
08.08.2016.
u 13:35

24-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine na mokroj cesti izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s ceste

Zagrebačka policija traži očevice nesreće na zagrebačkoj obilaznici kod Jankomira u kojoj je u petak oko 22 sata poginulo dvoje bosanskohercegovačkih državljana u dobi od 24 i 41 godinu. Do nesreće je, prema priopćenju Općinskog državnog odvjetništva u Novom Zagrebu, došlo kada je 24-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine na mokroj cesti izgubio nadzor nad Opel Astrom sive boje njemačkih registracija te sletio s ceste.

Vozač i putnik su na mjestu poginuli. Policija moli svjedoke prometne nesreće da se jave na brojeve telefona 01/6530-870 ili 192. 

> > Teška nesreća na zagrebačkoj obilaznici, dvije osobe poginule

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije