sedmo dijete

Angelina Jolie i Brad Pitt posvojit će siroče iz Sirije

'Brad Pitt and Angelina Jolie arriving at the 84th Annual Academy Awards, held at the Kodak Theatre in Los Angeles, CA, USA on February 26, 2012.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/3
21.09.2015.
u 21:57

Glumica se istakla dugogodišnjim humanitarnim radom te ne čudi činjenica da je odlučila pomoći jednom sirijskom djetetu koje je ostalo bez roditeljske skrbi

Angelina Jolie i Brad Pitt posvojit će još jedno dijete. Prema pisanju RadarOnlinea, Angelina i Brad nastavit će s postupkom posvojenja sirijskog djeteta.

Već imaju šestero djece – troje biološke i troje posvojene. Dugo su raspravljali o tome, a odluka je pala.

Glumica se istaknula dugogodišnjim humanitarnim radom te ne čudi činjenica da je odlučila pomoći jednom sirijskom djetetu koje je ostalo bez roditeljske skrbi.

>>Angie i Brad unajmili još jednog specijalista jer njihova kći želi postati dječak

>>Angelina Jolie i Brad Pitt se razvode?

Komentara 6

BE
berija
22:05 21.09.2015.

'Ajde? A koje? Hoće li biti javno izvlačenje ili će upotrijebiti modernu tehnologiju? Koji ljigavci! Birat će iz izloga broj 2 ili broj 3? Dobar dan, ja bih jedno dijete, 10 do 12 kila, kovrčave kose i, ako imate, zelenih očiju, da mi ide uz lak za nokte. A i u novinama će pisati da smo humani do boli, pa sad idem na frizuru. Možete mi ga zamotati za vani? Koja će joj vlast odobriti posvajanje sirijskog državljanina? Asad? ISIL? Neka milicija? Ili će jednostavno kupiti dijete od švercera? Gadura.

TE
Televizor
23:45 21.09.2015.

Eto, rješena izbjeglička kriza.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:21 22.09.2015.

Pa ova sama izgleda kao siroce..Nema u njoj 20 kila s krevetom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije