Nakon detaljnog pretresa

Obitelj Bobbi Kristine: U stanu je ipak pronađena droga

Bobbi Kristina Brown
Foto: Twitter
03.02.2015.
u 22:15

Dok se kći Whitney Huston u bolnici bori za život policija ne prestaje tragati za detaljima nesretnog događaja. Kristinina obitelj tvrdi da je policija u novom pretresu stana pronašla drogu.

Još se uvijek ne zna što se događalo neposredno prije nego li je Bobbi Kristina pronađena u beživotnom stanju u svom stanu.

Od početka se nagađalo da se mlada glazbenica predozirala opijatima baš kao i njena majka, ali te priče policija je demantirala odmah nakon pretresa stana. No čini se da oni svoj posao prvi puta nisu obavili kako treba. Naime, TMZ piše kako je u stanu nakon drugog i detaljnijeg pretresa ipak pronađena droga. Policija se po tom pitanju još nije službeno oglasila no članovi Kristinine obitelji potvrdili su navedenu informaciju.

Osim toga sve više detalja ide u prilog tome da je droga glavni krivac za nesretnu sudbinu kćeri Whitney Huston. Bobbi su u stanu bez svijesti pronašli suprug Nick Gordon i njegov prijatelj Max Lomas kojeg je policija prije dva tjedna uhitila pod sumnjom da je nasilno drogirao svoju djevojku.

Nedugo nakon što je Bobbi prevezena u bolnicu njen suprug, koji ju je uz prijatelja Maxa spasio od sigurne smrti, dobio je zabranu pristupa bolnici. Sudsku zabranu tražila je Kristinina teta Pat i to sve zbog nedavne svađe bivših supružnika, piše Mirror.

 Tjedan dana prije nesretnog događaja Bobbi i Nick žestoko su se posvađali, a on je nakon toga pokupio svoje stvari i iselio se iz stana u kojem su zajedno živjeli. Nicku je navodno smetalo čudno ponašanje supruge, ali i to što je Bobbi bila zaluđena skorašnjom godišnjicom smrti svoje majke.

– Bila je potpuno opsjednuta godišnjicom smrti. Neobično više nego prošle godine ili godinu prije. Pričala je o njoj više nego o njihovoj prvoj godišnjici braka – izjavio je izvor.

Istu priču potvrdila je i bliska prijateljica Bobbi Kristine i dodala kako je glazbenica imala problema s bipolarnim poremećajem.– Bobbi je bipolarna. Uz to imala je i problema s drogom za koju tvrdi je prošlost, no obitelj sumnja u istinitost njezine priče. Depresivna je i majčina smrt i danas ju jako muči. Zbog svega toga ona i Nick često se svađaju – izjavila je Kristinina prijateljica.

>>Kći Whitney Huston nalazi se u induciranoj komi, njen oporavak bio bi pravo čudo

>>Kćer Whitney Houston, Bobbi Kristina pronađena bez svijesti u kadi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:18 03.02.2015.

Normalno da su nasli drogu, radi se o americkoj crnkinji. Ja ovdje zivim od 2001, i ne poznajem doslovno niti jednu crnkinju koja ne koristi ovaj ili onaj oblik droge, odnosno "kontroliranih supstanci. O materijalnom stanju ovisi samo koliko ce droge biti koristeno.

DA
danebi
13:17 04.02.2015.

Kojeg li cuda....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije