Ima i ombre

Isus Krist ili Jared Leto: 'Ovo je stil koji nikad ne izlazi iz mode'

isuse i jared
Foto: Instagram
19.03.2014.
u 11:27

Jared Leto toliko je lijep da bi mu na kosi i pravilnim crtama lica mogle pozavidjeti brojne žene. Osim toga, on se odnedavno također odlučio na popularni ombre...

Jared Leto toliko je lijep da bi mu na kosi i pravilnim crtama lica mogle pozavidjeti brojne žene. Osim toga, on se odnedavno također odlučio na popularni ombre. Svoj stil je, na Instagramu, usporedio onim Isusa Krista. - Haaa! Ovo je stil koji nikad ne izlazi iz mode, napisao je pored fotografije.

Glumac i glazbenik se već dugi niz godina nalazi na listi najpoželjnijih muškaraca na svijetu, a postao je još popularniji kad je dobio Oscara tijekom ove godine. U posljednje vrijeme kruže glasine da je u vezi s kolegicom Lupitom Nyong'o, no oboje to demantiraju.

>>Jared Leto nastupio u Ukrajini: Ovo je početak nečeg lijepog
 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
razzum
15:49 19.03.2014.

Malo degutantno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije