Brine za svoju djecu

Majka djece Michaela Jacksona zatražit će skrbništvo!

'Singer Michael Jackson\'s children Prince (l-r), Paris and Blanket appear during the Michael Jackson Hand and Footprint Ceremonyest at Grauman\'s Chinese Theatre in Los Angeles, USA, on 26 January 20
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
11.04.2014.
u 16:08

Medicinska sestra Debbie Rowe, majka dvoje djece Michaela Jacksona, najavila je da će krenuti u pravnu bitku za skrbništvo nad dvoje djece koje ima s Michaelom, no rado bi se brinula za sve troje...

Medicinska sestra Debbie Rowe, majka dvoje djece Michaela Jacksona, najavila je da će krenuti u pravnu bitku za skrbništvo nad dvoje djece koje ima s Michaelom, no rado bi se brinula za sve troje. Izvori bliski Debbie tvrde da je ona jako zabrinuta okruženjem u kojem rastu njena djeca, piše TMZ. Iako joj se sviđa Katherine Jackson, baka djece, Debbie smatra da je gospođa prestara da bi se brinula o djeci. Smatra i kako su braća pokojnog Michaela jako loš utjecaj za djecu.

Požalila se prijateljima kako je njezin sin Prince jako prost te buntovan. Smatra također da je 12-godišnji Blanket, koji nije njen biološki sin, najugroženiji. Osim toga, jako joj je teško zbog kćeri Paris, koja je nedavno pokušala samoubojstvo. Debbie smatra da njena kći nije pokazala željeni napredak. Zbog svega će predati zahtjev za skrbništvo nad djecom, koju želi odvesti sa sobom na ranč na kojem živi i uzgaja konje. Iako će mnogi biti skeptični, činjenica je da Rowe ne traži nikakvu financijsku korist već isključivo svoju djecu.

Foto: Reuters/PIXSELL

>>On želi postati pjevač i tvrdi da je sin Michaela Jacksona!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije