Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na odmoru

Modrić s obitelji ljetuje u Zadru, Vedran Ćorluka s Frankom uživao u Italiji

modrić ćorluka
Foto: Instagram
1/2
15.07.2014.
u 22:22

Iako se sezona godišnjih odmora i odlazaka na more tek zahuktava, za naše nogometne reprezentativce ona je već gotova...

Iako se sezona godišnjih odmora i odlazaka na more tek zahuktava, za naše nogometne reprezentativce ona je već gotova. Svoje obožavatelje redovito su fotografijama obavještavali gdje su, a nakon što su slike Dejana Lovrena s bazena razgalile obožavateljice, isto se dogodilo i s fotografijom Vedrana Ćorluke.

Vedran je prije početka jučerašnjih priprema u Moskvi, u kojoj igra za Lokomotiv, objavio fotografiju sa svojom Frankom Batelić s kojom se odmarao u Italiji. Luka Modrić odmara se sa suprugom Vanjom i djecom Ivanom i Emom u rodnom Zadru. Obitelj se zaputila i do Dugog otoka, a Luka je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se s obitelji zabavlja na gumenom čamcu. Da je omiljena zvijezda Real Madrida, potvrđuje i gotovo 70.000 "lajkova" uz brojne komentare podrške.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Franka Batelić na tribini tuguje zbog poraza od Meksikanaca

Komentara 8

Avatar franioprvi
franioprvi
23:09 15.07.2014.

Haha , Luka u gumenjaku od 3 m , sa motorom od 6 ks, haha. Bravo care. Neki su dovodili jahte od 24 m. Pa gladovali.

Avatar poglavito
poglavito
23:13 15.07.2014.

Luka je veliki ljudina

SE
sestrićna
00:09 16.07.2014.

a gdje ljetuje onih 400 000 nezaposlenih iz plana 21 ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije