MTV Movie Awards

Nagrađena Mila Kunis skrivala trudnički trbuh, Zac Efron pokazao mišiće

mila kunis zac efron
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/16
14.04.2014.
u 08:12

Dodijeljene su MTV Movie Awards, nagrada poznata po tome da dobitnike izglasavaju obožavatelji...

Dodijeljene su MTV Movie Awards, nagrada poznata po tome da dobitnike izglasavaju obožavatelji. Nagrade uglavnom dobivaju pravi filmski hitovi, stoga ne čudi što je nagradu za najbolji film dobio hit 'The Hunger Games: Catching Fire'. Zvijezda filma, Josh Hutcherson, zahvalio se preminulom Phillipu Seymouru Hoffmanu, koji je u filmu glumio Plutarcha Heavensbeeja.

- Znam da bi Phillip, da je ovdje, mislio da je ovo sjajna vijest. Mi na setu mislimo na njega svaki dan, izjavio je Hutcherson. Inače, Hutcherson je nagrađen za najboljeg glumca. Jared Leto ponovno je nagrađen za 'Dallas Buyers Club', ovog puta za najbolju transformaciju.

Nagrađena je i Mila Kunis, koja je na dodjeli svoj trudnički trbuh skrivala u maloj, crnoj haljini. Nagrada za najbolje scene bez majice uručena je Zacu Efronu, a tijekom dva sata dodjele uručene su i brojne druge bizarne nagrade, kao što su one za najbolju svađu ili poljubac. Najzapaženiji nastup između dodjele nagrada bio je onaj Rihanne i Eminema.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Mila Kunis i Ashton Kutcher šale se na račun svoje veze u 'Dva i pol muškarca'

Komentara 1

Avatar KoRIsnik_MS
KoRIsnik_MS
09:54 14.04.2014.

Vidi se da je Mila trudan neš ti trbuha?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije