NOVI TREND?

Nakon Orlanda - Justin! Procurile fotografije potpuno golog pjevača, 'hejteri' kažu 'fotošopirano je'!

Bieber
Foto: Twitter
1/2
07.08.2016.
u 11:02

Čime hraniš tu stvar? Ponosan sam! - izjavio je njegov otac na Twitteru

Nakon što su u javnost procurile fotografije Orlanda Blooma, dok potpuno gol uživa sa djevojkom Katy Perry na plaži, društvene mreže preplavljene su fotografijama Justina Biebera.

Obožavateljice su ushićene, a Biebrovom ocu slike uopće ne smetaju, budući da je na Twitteru napisao 'Čime hraniš tu stvar? Ponosan sam!' 

No ne dijele svi njegovo mišljenje, s obzirom kako neki, popularno zvani 'hejteri' tvrde kako je ono čime se ponosi fotošopirano.

Bieberu ovo nije prvi put da je uhvaćen gol, prošle su ga godine fotografirali na terasi ispred apartmana. Ovaj put uslikan je na Havajima, sa Saharom Ray, za koju tabloidi tvrde da mu je zaručnica.

>> Kanadska pop-senzacija rasprodala Arenu Zagreb: Gotovo 19.000 obožavatelja priprema se za spektakl!

Komentara 4

SA
samoborka
16:30 07.08.2016.

jadno.

RE
rem
00:17 08.08.2016.

Mali munjen na tatu

LI
liliZG
12:55 09.08.2016.

naturturizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije