Nova romansa

Selena Gomez i Orlando Bloom u vezi?!

selena i orlando
Foto: Instagram
1/7
29.04.2014.
u 07:34

Selena Gomez privlači sve veću medijsku pozornost. Nakon što se navodno pomirila s Justinom Bieberom te prestala pratiti sve svoje prijateljice na Twitteru, pojavili su se novi navodi o njenom ljubavnom životu...

Selena Gomez privlači sve veću medijsku pozornost. Nakon što se navodno pomirila s Justinom Bieberom te prestala pratiti sve svoje prijateljice na Twitteru, pojavili su se novi navodi o njenom ljubavnom životu. Naime, strani mediji raspisali su se o romansi lijepe Selene i glumca Orlanda Blooma. Selena i Orlando navodno su u vezi, a raspisali su se o tome New York Post i TMZ nakon što su uhvatili par zajedno na nastupu komičarke Chelseaje Handler. Ornaldo je ispred lokala zapalio cigaretu, a Selena mu je pravila društvo.

Nakon snimanja, zajedno su napustili snimanje. Kada su ih fotografi primijetili, počeli su ih fotografirati, a Orlando se zatim odmaknuo od Selene. Inače, osim Selenine turbulentne veze s Bieberom, i Orlando je imao tešku privatnu situaciju. Nakon nekoliko godina rastao se od supruge Mirande Kerr, s kojom ima trogodišnjeg sina Flynna. Priče o njihovoj vezi potpiruje i sama Selena koja je nedavno objavila fotografiju s Orlandom i Sethom Rogenom na svome Instagramu.

>>Okrenula se vjeri da izbjegne odlazak na odvikavanje u kliniku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije