Blues bend

Steven Seagal kreće na turneju, svirat će u Srbiji

Steven Seagal
Foto: Press Association/Pixsell
04.04.2014.
u 12:39

Steven Seagal kreće na turneju sa svojim bendom 'Thunderbox'. Svirat će po Europi, a u sklopu toga stanica će mu biti i Beograd...

Steven Seagal kreće na turneju sa svojim bendom 'Thunderbox'. Svirat će po Europi, a u sklopu toga stanica će mu biti i Beograd. Prema pisanju Blica, pregovori oko datuma koncerta još traju, no vjeruje se da bi se akcijski junak mogao Beograđanima predstaviti već u lipnju.

To bi bio njegov prvi posjet Srbiji. Iako ne biste očekivali, Seagal svira blues, a njegov album iz 2005. godine, 'Songs of the Cristal Cave' bio je najprodavaniji blues album u Europi., a album 'Mojo Priest' iz 2006. proglašen je za jedan od najboljih albuma u svijetu te godine.

>>Steven Seagal razmišlja o kandidaturi za guvernera Arizone

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije