procurili mailovi

Ugledni producent o Jolie: Ona je netalentirano razmaženo derište!

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.12.2014.
u 22:57

Prepiska između Rudina i Pascal počela je u veljači ove godine te je Rudin napisao: 'Moraš ušutkati Angie prije nego Davidu oteža cijeli posao s Jobsom'

Među hakiranim informacijama koje su izašle u javnost nakon hakerskih napada na Sony, izašla je i prepiska između producenta Scotta Rudina i predstavnice Sonyja Amy Pascal, u kojima je Rudin iznio prilično oštro mišljenje o glumici Angelini Jolie.

Prepiska između Rudina i Pascal počela je u veljači ove godine te je Rudin napisao: 'Moraš ušutkati Angie prije nego Davidu oteža cijeli posao s Jobsom'. Odnosi se to na činjenicu da se Angelini nije svidjela ideja da Fincher režira biografski film o Steveu Jobsu, umjesto remakea filma 'Kleopatra' u kojem bi ona potom igrala glavnu ulogu.

- Film o Kleopatri se neće snimati (što je zapravo loša vijesti za ego ove žene, troškovi filma su izvan moje kontrole). A ti pazi kako se meni obraćaš, napisao je Rudin. Pascal mu je odgovorila da joj ne prijeti. Rudin joj je naknadno poslao, ponovno odnoseći se na Angelinu: Ona je netalentirano razmaženo derište. Misli da je nešto posebno, a zapravo je skroz obična, jedino što ima to je slava. Ne treba praviti od muhe slona, zaključio je.

>>Angelina Jolie u dilemi: 9-godišnja kćer mi se želi tetovirati. Što da joj kažem!

>>Premršava Angelina Jolie ponovno šokirala izgledom

Komentara 7

Avatar narozi
narozi
04:28 11.12.2014.

Normalna osoba to vec zna

DU
Deleted user
05:19 11.12.2014.

kaj je tu novog?

FO
forlife
10:03 11.12.2014.

MOže on trubiti što hoće. Ona je zvijezda i jamči uspjeh filma. Ako mu se to ne sviđa neka ide producirati nezavisne filmove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije