Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER NA POMOLU

Europa luduje za hit-igračem HNL-a, već ovog ljeta mogao bi prijeći u redove velikana

Rijeka srušila Hajduk u Jadranskom derbiju i preuzela vrh HNL-a
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
05.04.2024.
u 12:40

Turski mediji raspisali su se o mogućem transferu 22-godišnjeg veznjaka ovoga ljeta. Jankovićev ugovor s Rijekom traje do ljeta 2026. godine, ali vrlo je lako moguće da Rujevicu napusti već u sljedećem prijelaznom roku

Mladi veznjak Rijeke Niko Janković na radaru je mnogih europskih klubova. Ponajbolji igrač u HNL-u ove sezone plijeni pozornost svojim nastupima u bijelom dresu. U dvobojima s Rudešom i Lokomotivom u potpunosti se oporavio od ozljede zbog koje ga nije bilo u veljači i početkom ožujka pa će biti od velike pomoći momčadi Željka Sopića u završnici sezone. Janković je ove sezone u 23 nastupa u HNL-u zabio sedam pogodaka i ostvario pet asistencija.

Turski mediji raspisali su se o mogućem transferu 22-godišnjeg veznjaka ovoga ljeta. Jankovićev ugovor s Rijekom traje do ljeta 2026. godine, ali vrlo je lako moguće da Rujevicu napusti već u sljedećem prijelaznom roku.

– Jedno neočekivano ime došlo je na dnevni red žuto-crvenog kluba, koji nastavlja svoje transfere. Ispostavilo se da je Okan Buruk (trener Galatasaraya, op.a.) dao pozitivan odgovor za 22-godišnjeg nogometaša. Skautski timovi Galatasaraya, koji su pregledali sve kutke Europe, detaljno su istražili 22-godišnjeg hrvatskog igrača Niku Jankovića – piše turski medij Fanatik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije