Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBAČEN NA HITNU

Gorica objavila stanje Banića: Nakon što je dobio tešku ozljedu, pri svijesti se nalazi u bolnici

Foto: HNK Gorica
1/9
01.05.2023.
u 19:25

Velikogoričani su se oglasili na društvenim mrežama i donijeli nove informacije o svom vrataru

Nemile scene dogodile su se u završnici utakmice u Kranjčevićevoj između Lokomotive i Gorice. Naime, stoper Gorice Matuš Vojtko nehotice je nogom pogodio Ivana Banića u glavu koji je nakon toga pao u nesvijest. Liječnička ekipa je uletjela u teren nakon što su Goričani pozivali pomoć i zbilja je to ružno bilo.  Više o tome možete pročitati OVDJE

Nakon toga je iznesen s travnjaka na nosilima i prevez bolničkim kolima na Hitnu pomoć, a prve informacije su govorile kako je pri svijesti te se nalazi na daljnjim pretragama. 

To je potvrdio i Banićev klub koji se ubrzo oglasio na društvenim mrežama. 

- Bane se trenutno nalazi u bolnici i pri svijesti je!  Nakon što je u završnici utakmice zadobio tešku ozljedu glave, Ivan Banić je prevezen u Vinogradsku bolnicu gdje čeka daljnje pretrage. Zahvaljujemo svim liječnicima koji brinu o njemu, a našem Ivanu želimo brz oporavak - objavila je HNK Gorica na Facebook stranici. 

Inače, susret je završio 2:2, a upravo je Vojtko sjajnim udarcem iz slobodnog udarca donio ekipi iz Turopolja vrijedan bod. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije