Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA GA TEŽAK IZAZOV

Hrgović poslao novu otrovnu strelicu prema suparniku u borbi karijere pa poručio: 'Vjerujem da sam najbolji'

Zagreb: Boksač Filip Hrgović s trenerom Yousefom Hasanom najavio meč s Markom De Morijem
Igor Kralj/PIXSELL
07.05.2024.
u 21:50

- Borio sam se protiv jačih udarača, on nije zreo za mene, nema taj mentalitet. Ako me Dubois pobijedi, umirovit ću se. Zašto? Jer očekujem puno od sebe - rekao je naš boksač

Opet je Filip Hrgović poslao jednu "otrovnu strelicu" prema Danielu Duboisu uoči njihove borbe koja će se održati 1. lipnja u Rijadu. Saudijska prijestolnica bit će domaćin borbe na priredbi Matchroom vs. Quensberry 5x5. Hrvatski će teškaš imati najveću borbu karijere, potencijalno i u borbi za IBF svjetsku titulu, ako ona ostane upražnjena.

Poznato je da je Dubois prošle godine izazvao Oleksandra Usika u borbi za ujedinjenje titula pa je izgubio u devetoj rundi. Ako je suditi po Hrgovićevim riječima, poraz je nešto što bi Britanca trebalo snaći i u borbi s njime.

- Borio sam se protiv jačih udarača, on nije zreo za mene, nema taj mentalitet. Ako me Dubois pobijedi, umirovit ću se. Zašto? Jer očekujem puno od sebe, vjerujem da sam najbolji. Dubois nije vrhunski borac i ako ne pobijedim, to znači da nisam dobar kao što mislim da jesam - poručio je Hrgović.

Hrgović se do sada u svojoj karijeri nije susreo s tako jakim imenom, a to će mu biti 18. borba karijere. Dubois je pak do sada na skoru od 20-2 uz 19 nokauta.

Komentara 4

TR
Trbonja7272
08:00 08.05.2024.

Pa to je iz istog intervjua u kojem je protivnika nazvao patkom iz crtića. Nisam u životu bio u ringu ali ovoliko znam: ako je bio u stanju pogoditi Usyka tako da su samo milimetri, i sudac u ringu, odlučivali o ishodu te borbe, onda sigurno može i Hrgovića koji je bar 30% sporiji od Ukrajinca. Volio bih da pobijedi ali bahatost, u pravilu, bude kažnjena.

DU
Deleted user
23:36 07.05.2024.

Hrgu vozaju okolo s obećanjima. Ne daju mu priliku, nude mu borbe s propalim boksačima u nadi da će se međusobno umiroviti kako bi ista četiri boksača zgrtala slavu i lovu za ekipe koje stoje iza njih. Samo hrabro, Hrga.

KU
Kujttim
23:19 07.05.2024.

Hrgović uzima ozbiljan novac premda još nije došao u priliku da se bori s nekim od top 5 boksača. Mislim da Hrgović jako lijepo živi i zarađuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije